Zuid-Afrika Forum • Toon onderwerp - Boek 'Op safari door het Krugerpark'

Het is nu 21 okt 2018 03:28


Boek 'Op safari door het Krugerpark'

Plaats hier je reistips voor toekomstige Zuid Afrika gangers.
  • Auteur
  • Bericht
Offline

egonberendsen

  • Berichten: 1
  • Geregistreerd: 28 jan 2014 17:38

Boek 'Op safari door het Krugerpark'

Bericht28 jan 2014 18:35

Na verschillende keren naar Zuid-Afrika en naar het Krugerpark geweest te zijn, heb ik mijn ervaringen samen met de nodige praktische tips opgeschreven. Het resultaat is mijn boek 'Op safari door het Krugerpark'.

Het boek neemt je mee op ontdekkingstocht door het grootste wildpark van Zuid-Afrika. Ik vertel en laat met veel foto's zien wat je op selfdrive- en op door rangers begeleide safari's kunt beleven. Je bent toeschouwer in een wereld waar je zelf eigenlijk geen deel van uitmaakt. Op een oppervlakte van ongeveer de helft van Nederland leeft een diversiteit aan dieren die je in Europa niet voor mogelijk houdt. Sommige dieren kun je niet missen, terwijl je voor het zien van andere het nodige geluk moet hebben. Wat je tegenkomt en waar dat gebeurt is iedere keer weer een verrassing. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om de Big Five, impala’s, jakhalzen, krokodillen, gieren en struisvogels of om nyala’s, klipspringers, hamerkoppen en nimmerzatten. De praktische tips helpen je om het Krugerpark te kunnen gaan verkennen. Het boek is dan ook een uitnodiging om dit bijzondere wildpark zelf te ontdekken.

'Op safari door het Krugerpark' is uitgegeven via het selfpublishing platform van Libris Venstra. Het is te koop via de site van Libris Venstra (http://www.mijnbestseller.nl/egonberendsen) en bij (internet) boekhandels.

Keer terug naar Reistips

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron